Deelnemers

Wie kan bij Surplus² terecht?

Iedereen die begaan is met zijn psychisch welzijn  (of bij sommige activiteiten met dat van anderen) kan terecht bij Surplus²Surplus²organiseert groepsbijeenkomsten rond thema’s die met psychische gezondheid te maken hebben. Je leert er beter om te gaan met je mogelijke kwetsbaarheden en je beter in je vel te voelen. Een activiteit van Surplus²kan een goede aanvulling zijn bij een behandeling die je al volgt of kan op zichzelf boeiend voor je zijn.

Surplus² richt zich ook tot familieleden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Bepaalde activiteiten worden voor hen georganiseerd. Sommige activiteiten zijn bedoeld voor de personen met een kwetsbaarheid samen met familieleden of naasten.

Als je denkt dat een thema wel iets voor jou kan zijn (in de catalogus kan je lezen waar het precies over gaat) ga dan eerst na of er om aan deze activiteit deel te kunnen nemen een verwijzer nodig is of niet.  Indien er een verwijzer nodig is betekent dit dat we denken dat het goed is dat een hulpverlener die met (geestelijke) gezondheidszorg te maken heeft oordeelt of die activiteit inderdaad iets voor jou is. Dit kan je huisarts zijn maar ook een maatschappelijk werker, psycholoog of psychotherapeut.
In dat geval kun je je niet zelf inschrijven, maar kan die hulpverlener dat wel.

 

Hoe kan er ingeschreven worden?

Als er geen verwijzer noodzakelijk is schrijf je je in via de website, krijg je per mail de bevestiging én de rekening en van zodra je betaald hebt ben je definitief ingeschreven. Is er wel een verwijzer nodig, dan kan de verwijzer je aanmelden en inschrijven en krijg jij nadien op jouw mailadres de gegevens om je inschrijving definitief te maken. Indien je geen mailadres hebt wordt de factuur naar je opgegeven adres verzonden. Als je je inschrijft voor een reeks betaal je meteen voor alle voorziene sessies.  Indien een activiteit om de een of andere reden toch niet zou doorgaan krijg je uiteraard het betaalde bedrag terug. 

Registreer nu