Privacy Policy

Privacy op de website van Surplus²

Wij vinden de bescherming van uw privacy belangrijk.  In deze privacyverklaring leggen wij u uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan om dit zorgvuldig te lezen.  

Bij de verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet ter bescherming van de Privacy stelt.  Uw gegevens blijven strikt vertrouwelijk en worden niet verkocht, uitgeleend of verhuurd of op enige andere wijze bekend gemaakt aan derden. Surplus² is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking.

Onze website kunt u anoniem bezoeken.

Als u gewoon aan het surfen bent, verzamelen wij geen identificatiegegevens (naam, adres, ...) van u, via een cookie of op een andere wijze. Net zoals bij alle andere sites die u bezoekt, geeft u internetprovider jouw IP-adres (dit is een nummer) door aan onze server. De server is de plaats waar onze internetsite staat. Dankzij die nummers weten we welke pagina’s op onze site worden bezocht, en welke documenten er worden gedownload. Dit is voor ons handig om te weten welke pagina’s we best vernieuwen, welke pagina’s misschien niet goed vindbaar zijn enz. Kortom, zo kunnen we onze website beter afstemmen op uw behoeften.

Registreren

Als u zich wenst in te schrijven voor een activiteit moet u zich eerst registreren. Na registratie bewaren wij de door u gekozen gebruikersnaam en de door u opgegeven persoonsgegevens nl. naam en voornaam, Email, GSM of telefoonnummer en facturatieadres.   

Wij bewaren deze gegevens zodat wij u kunnen verder contacteren in het kader van uitvoering van de inschrijving, facturering en betaling.  De gegevens worden ook gebruikt om een globaal overzicht te hebben van de activiteiten die u bij ons heeft gevolgd en wie uw verwijzer was. 

Nieuwsbrief

Wij bieden een nieuwsbrief aan waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze werking en aanbod van nieuwe activiteiten.  Na inschrijving of vraag om op de hoogte te worden gesteld voor toekomstige activiteiten wordt uw Emailadres automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees. Indien men geen verdere mail wil ontvangen vragen wij u om contact op te nemen met beheerder@pritlink.be. 

U hebt het recht om uw gegevens in te kijken

U hebt het recht om uw gegevens in te kijken, fouten te verbeteren of uw gegevens te laten verwijderen uit ons bestand. Voor het inkijken of corrigeren van uw gegevens kunt u ons via mail contacteren beheerder@pritlink.be.